online coaching

Vi analyserar din sving

Trött på att inte veta hur långt dina klubbor går? Nu är det slut med det – Med hjälp av filmen och eventuell Trackmandata hjälper vi dig att  få bättre koll på dina längder och hur du kan bli mer stabil i ditt spel. Trackman är en launchmonitor som mäter upp bollflykt- och klubbdata.

Vi lanserar nu en Online Coaching där vi hjälper dig analysera och förstå din sving upp till två gånger i månaden. Det är inget krav men vill du även skicka med din Trackman rapport till oss så går det bra. Vi gör själva analysen hos oss och du får sedan råd och hjälp för att åtgärda din rörelse. På så sätt så kommer du lättare att kunna optimera din golf direkt.

Lär känna din golfsving och få koll på viktiga siffror!

I denna träning börjar vi med att du besöker ett center som har Trackmanutrustning, det finns många olika: Ruff, Indoor Golf Group mm.

Slå bollar och filma svingen enligt instruktion. Sedan skickar du Trackmanrapporten till oss via e-post och filmen på svingen på sms eller whatsapp. Här ser du hur du skapar din rapport och skickar den till dig själv.

Vi kommer sedan att gå igenom Trackmansiffrorna samt svingen och genom ett datorprogram analyserar vi svingen och skickar tillbaka den med feedback och övningar som kommer hjälpa dig.

Du har möjlighet att göra detta upp till två gånger per månad – vilket ger dig tid att träna på dina övningar.

 

Trackman självtest

  1. Mät upp din carry med alla dina klubbor. Skriv ner längderna. Slå fem bollar med varje klubba och ta fram snittlängden. Räkna inte med toppar och duffar.

  2. Slå tio bollar med järn 7 och sedan med drivern. Skicka trackmanrapporten med alla siffror till oss.

  3. Filma driver- och järn 7-svingen framifrån och i profil och skicka även detta till oss.

Vill du skicka din Trackmanrapport till oss? Titta på filmen för att se hur du skall göra för att maila dina resultat till dig själv eller till oss.

Efter din registrering får du via e-post en länk dit du mailar filerna.

ONLINE COACHING

349:- per månad
  • KOM IGÅNG MED DIN TRÄNING!
Nyhetsbrev

TACK FÖR MAILET!

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Henrik och Martin
Nyhetsbrev